Finale Forum Store | Buy Sheet Music

No playback on Allegro 98

Discuss playback problems, including VST, Garritan, MIDI, etc.

Moderators: miker, Peter Thomsen

No playback on Allegro 98

Postby Geefore » Sun Nov 12, 2017 1:52 am

I am using Finale Allegro 98 (old software) with a Windows XP computer. All of a sudden I can't play back any of my scores. The pointer moves across the page pointing at each of the notes, but nothing comes through the speakers. I have no trouble listening to something over the Internet or a CD. Did I accidentally click on something that I shouldn't have? Suggestions? Ideas?

Email if you want to send me a laundry list of things to try: geefore at comcast dot net.

Thanks
Geefore
 
Posts: 10
Joined: Mon Feb 16, 2009 11:26 pm
Location: USA

Re: No playback on Allegro 98

by Sponsor

Forum Sponsor
 

Re: No playback on Allegro 98

Postby zuill » Sun Nov 12, 2017 2:02 am

Generally a reboot cures that kind of problem.

Zuill
Windows 7, Finale 2011-v26.1
"When all is said and done, more is said than done."
User avatar
zuill
 
Posts: 2417
Joined: Sat Dec 10, 2016 9:35 pm
Location: Southern California
Finale Version: Finale 2011-v26.1
Operating System: Windows

Re: No playback on Allegro 98

Postby miker » Sun Nov 12, 2017 5:20 am

Geefore,
As Moderator, I altered your email address to make it less open to bots. Posting things like this in clear is a bad idea!
Finale 26 | SmartScorePro X2
Mac OS 10.13 High Sierra
Copyist for Barbershop Harmony Society
User avatar
miker
 
Posts: 4481
Joined: Fri Mar 13, 2009 4:28 pm
Location: Seattle, WA USA
Finale Version: Finale 26
Operating System: Mac

Re: No playback on Allegro 98

Postby Geefore » Sun Nov 12, 2017 11:12 pm

Zuill,

I have tried rebooting several times. No luck. Any other thoughts?
Geefore
 
Posts: 10
Joined: Mon Feb 16, 2009 11:26 pm
Location: USA

Re: No playback on Allegro 98

Postby Geefore » Sun Nov 12, 2017 11:14 pm

Miker,

Thanks for that. I never even gave that a thought. Thanks for catching my mistake.
Geefore
 
Posts: 10
Joined: Mon Feb 16, 2009 11:26 pm
Location: USA

Re: No playback on Allegro 98

Postby MikeHalloran » Mon Nov 13, 2017 1:45 am

No advice other than that given on the official site. Any of that work for you?
Mike Halloran

Finale 26.1, SmartScore X2 Pro, GPO5 & World Instruments
2017 iMac Pro 14 Core, 128G RAM, OS 10.14.5, 2T; Ext SSD x2
NotePerformer3, Dorico, Overture, Notion, Encore, DP 10.01, Logic Pro
Old G4: OS 10.4/9.2, Finale 1998–2011
User avatar
MikeHalloran
 
Posts: 631
Joined: Mon Jan 02, 2017 2:56 am
Location: Sillier Con Valley
Finale Version: 26.1, PM 2014.5
Operating System: Mac

Re: No playback on Allegro 98

Postby Geefore » Wed Nov 15, 2017 2:41 am

Miker,

I went into the Help files for a solution to my non-playback problem, but no help there. The problem isn't even addressed.

Are the Help files the "official" site that you mentioned?
Geefore
 
Posts: 10
Joined: Mon Feb 16, 2009 11:26 pm
Location: USA



Similar topics


Return to Playback Issues

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


Music Engravers and Music Copyists
   Finale - Sibelius - Cakewalk - Archives - Finale Books - Contact


Copyright © 1994 - 2019 by C.M. Press, LLC